Panakos Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Zdravím Mám Voucher kód na ASSASSINS CREED IV, byl u hry na PS3 jelikož PS4 v plánu nemám, možná se najde někdo kdo by ho uplatnil, bohužel jestli jsem správně pochopil tak to funguje pouze s diskem na PS3 ... Takže pokud si někdo například koupil PS3 verzi AC4 od někoho a voucher chybel. Tak toto je možnost :) Nechci za to samozřejmě nic ;) Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 ahoj ja bych si ho od tebe rad vzal kdyby ti to nevadilo mam ASSASSINS CREED IV ale ten kod se mi nekde vytratil a nemuzu ho najit tak by jsi mi moc pomohl dekuji predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panakos Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Omlouvám se ale zrovna teď jsem to poslal. :( Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 hmm tak smula no měl jsem byt rychlejší :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panakos Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Nevim, nikde na fóru jsem takové téma nenašel, ale myslím si že bude víc lidí co to mají jako já. Třeba to sezenes;) Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.