LeeR Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Zdravim prosimvas nevite cimby to mohlo bejt? Jeden den mi hra de normalne ji bezproblemu hraju a druhej den uz nejde..prosim pomozte...diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Muzes byt konkretnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 No vcera jsem normalne hral jednu hru vsechno slo jak po masle a dnes se tam neukazal ani obracek hry v menu jen play game a kdyz to spustim vyskoci tak tabulka This disc is unreadable adt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Tak zkuz vyjed mechaniku a znova zajed me to takhle dela nfs rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 To uz jsem skousel tolikrat ze to nedokazu ani spocitat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 A mas origo nebo palenou jaka je to hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Prave ze to dela vic her napr GTA5 Bioshock In. paleny ale i Fifa 11 origo...mel jsem to ten na vymene laseru tak to mozna stim bude souvyset fakt nevim nereknu kdyz to nepujde vubec ale udivuje me ze jednou to vpohode de a druhej den uz ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Jestli ti nejde zadna hra bude nejspis spatny laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 No prave ze nejaka de a nejaka ne :) nevim poradim se stim clovekem co mi to delal ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeeR
Zdravim prosimvas nevite cimby to mohlo bejt? Jeden den mi hra de normalne ji bezproblemu hraju a druhej den uz nejde..prosim pomozte...diky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.