Kastan Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Hoj,dá se nějak udělat aby se mi do psp vysílal obraz webkamery ? třeba přes pimpstreamer nebo jiný hb ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 v tutorialech je navod;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 no to mi asi moc nepomůže když nevím přes jaký hb to jde :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 nerek bych ze web kamera de propojit s PSP tak aby se na PSP vysilal obraz...ale nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Listopad 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 ne propojit myslel jsem jako že to tu web kameru připojím k pc a přes wifi pak budu vysílat obraz do psp akorát potřebuju vědět jak zadat třeba v pimstreameru k tomu cestu jestli to jde to nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 jde to jen tak ze zapojis psp pres usb do pc webku zapojis taky do pc a pak to udelas podle navodu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 to by me zajimalo kde ten navod je..je to na tomhle foru??taky bych to zkusil :) ale nikde sem to nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 jde to jen tak ze zapojis psp pres usb do pc webku zapojis taky do pc a pak to udelas podle navodu:) trosku si to pletes, na foru je navod jak po wifi streamovat obraz z tv karty.. neplet si pojmy.. tv karta opravdu neni webkamera .. ale to nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kastan
Hoj,dá se nějak udělat aby se mi do psp vysílal obraz webkamery ? třeba přes pimpstreamer nebo jiný hb ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts