copaklamo Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Zdravím, nevíte někdo jak vypnout v BF 4 online ten proradnej auto knife?:D Vždycky na mě zpoza rohu někdo vyběhne a ten můj tatar místo toho aby střílel, tak mi po něm při zmáčknutí R2 sekne nožem,kterej mi zůstane v ruce a než se vzpamatuju, tak jsem mrtvej:wohow: .. zkoušel jsem se hrabat v nastavení,ale nenašel jsem to tam. Chci se toho zbavit, je to pěknej mrsk :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Pokud si pamatuji, tak to same bylo v BF3. Neda se nic delat, je to proste neopraveny bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Pokud si pamatuji, tak to same bylo v BF3. Neda se nic delat, je to proste neopraveny bug. BF4 už nějakej čas hraju a tohle se mi nikdy nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ja zas knife tolik nepouzivam, jelikoz knife zepredu je proste dvojsecny diky Counter knife. V BF3 se mi to stalo na PC i na PS3, ale jak rikam je to takovy bug. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.