Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CR3 Pro v1.0S Fake POST Ultimate Kit do Trinity

danl

Recommended Posts

Zdravim, koupil jsem vyse uvedeny kit, ktery jsem volil podle roku vyroby, amperaze zdroje a tvaru konektoru, ovsem po rozebrani jsem zjistil, ze se nejedna o Coronu, ale Trinity :(

Da se tento CR3 Pro modul pouzit take pro trinity?

Pokud ne, diky obsahu CR3 chipu, da se chip prehrat potrebnym fw. j-runner neco takoveho asi umoznuje, ale neni to doporuceno.

Instalaci CR3 jsem provedl, moduly, ktere nepasuji, nebo nejsou u trinity pouzity jsem proste neosadil a nadratoval na primo atd.

Ve finale tedy umim vycist a zapsat NAND, ale po vytvoreni ECC image a jeho zapsani konzole nenabootuje. Cca po 5s se restaruje a z CR3 Pro Rateru nelezou mimo prazdnych hex adres zadna dalsi data. Po nahrani puvodniho obsahu NAND jede konzole normalne v puvodnim stavu.

Muzete mi prosim nekdo poradit, kde zacit hledat chybu, nebo zda skutecne budu muset koupit dalsi CR3.

Dik za kazdopu radu.

Jeste upresnim a uz ted vidim, ze v tom bude zasadni problem, ac nechapu ze napoprve se ECC vygenerovalo, ale mam DB 16537 a CB 9231 :(

Upraveno uživatelem danl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skutecne se tu nenajde nekdo znaly problematiky, ktery mi poradi? Jestli to chapu dobre, tak bez spravneho ECC, ktere na vyse zminenou vetri nejde zatim primo vygenerovat, tak by melo jit pouzit DGX pro vycteni CPU Key. Nasledne by DGX melo jit udelat SW upravou RGX a tim by se dal problem vyresit?

Pokud je to reseni, prosim o nabidku potrebneho DGX do PM.

Odkaz ke komentáři

Odpovim si tedy sam, treba to nekomu pomuze.

1. Na revizi DB 16537 a CB 9231 by RGH nemel byt problem (mam objednan po konzultaci s prodejcem mimo forum spravny set, tedy CR3 Pro v1.0S Full POST) staci postupovat spravne, viz. nasledujici bod

2. dejte si pozor na vyber spravneho RGH podle typu boxu. Bohuzel u toho co mam to podle obrazku s konektory, rokem vyroby a amperazi zdroje zrovna nesedlo.

3. pokud nejste bastlill s touhou zkouset stale neco noveho, doporucuji prenechat tuto cinnost nekomu zkusenemu, kdo se v tom vyzna. za par stovek navic usetrite dost casu a pri spatnem vyberu RGH i financi. To nemluvim o tom, ze u nezkuseneho pajece muze dojit i k poskozeni celeho boxu, neni to prece jenom lampicka, nebo vysavac :)

PRO FLASHERY NA FORU: myslim si, ze trefna a strucna odpoved by me i nekomu jinemu mohla pomoci, nechtel jsem po vas prozradit zadne know-how, pouze strucne odpovedet jde/nejde/zkus to takhle/mrkni se tam, nebo napis mi PM ci mail.

Upraveno uživatelem danl
Odkaz ke komentáři

Ok, ten full post jsem rozchodil, sice se mi zatim nepodarilo nejeky super skore, budu ladit pozdeji.

Vetsinou 1. boot po pripojeni zdroje je napoprve, ale pri dalsich startech n a 2-4 glitche. Nic mene to nejak funguje.

Nacpal jsem do toho FS3. Nejak to chodi, nemam srovnani, je to ma 1. konzole se kterou si hraji :D

Kazdopadne treba u FTP jsem zmenil heslo (jmeno jsem nechal default - xbox) a to heslo si to nepamatuje :( Neni to zase takova traga, jen poznatek. Jeste tu mam Coronu, to ktere chci dat ten fake post, ale az nekdy priste :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu