barkoci2 Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Dobrej den, mam problem GTA V mi jde uplne v pohodě ale az do ted vzdycky kdyz chci udelat jeden ukol na 26,6% jak jedu na grove street s franklinem a tim buranem :D a jeste s jednym cernochem v dodavce a pak se zacne vsude strilet tak chvilku to jde a pak cerna obrazovka GTA najeden znovu a nepise chybu problem with the storage device.. mam to nainstalovany na hdd 500gb. U jiny hry zadny podobny chybi nemam. Prosim o radu diky predem[h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian1174 Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Zdravim, mám 16gb flasku, naformátoval jsem ji v xboxu, nainstaloval GTA 5 a po odehrání cca 1h, vypnu hru. Večer zapnu xbox, že si zahraju a flasku mi to již z nainstalovanou hrou neukáže, píše mi znovu že ji mám nakonfigurovat. Už jsem to dělal asi 4 od začátku a po každý když hru vypnu tak už si ji znovu nezahraju. Setkal se někdo již s takovým problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swoty Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Já sice odbočím od tématu,ale chtěl bych se zeptat jestli by si mi mohl poslat ten tvůj save. Mě se totiž odporoučel hdd na kterým jsem měl uložený podobný procentuální postup. Jestli by to teda šlo nějak poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.