KOSScz Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 jak mohu přeinstalovat ofw na iphone 3g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 (upraveno) Máš na mysli? Custom fw? Upravený balíček IPSW? Upraveno Prosinec 23, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 no našel sjem moil ve skříni a nejde zapnout reaguje jen na nabiječku tak ho chcu přeinstalovat a dat tam ofw nebo ten custom nvm co je tady lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Pro instalaci iOS (>FW), musíš stáhnout aplikaci iTunes ze stránek Apple. V nainstalovaných iTunes pak použij Restore/Obnovit Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ok skusím a jak mam připojit mobil k pc nemam něco držet nebo něco? nebot´ když připojím mobil k pc tak se nic nestane. myslím reakci mobilu třeba apple na obrazovce atd., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Vyzkoušej držet tlačítko zapínání + home tlačítko zároveň dokud se neobjeví obrazovka s logem iTunes a USB kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 tak skoušel jsem a nereaguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Únor 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2014 tak musel jsem sehnat novou baterku t stara byla skoro vytekla a nainstaloval jsem ofw a pak to po mě chtělo simku. dal jsem ji tam potom nic. nevíte co s tím? a zda mobil může jet i bez sim karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.