Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Powerball

JanyD

Recommended Posts

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak první postřehy roztočit přes provázek se mi to povedlo cca. po 3 pokus musíte chytit spravnej rytmus a pak to začne pekelně zrychlovat. Tady s kolegou v práci jsme dávali battle tak se dostal na maximální otačky 8500 ja jsem se dostal na 10117 a pak mi to, že to už nešlo udržet vylítlo z ruky. A le naštěstí tu máme koberec a i konstrukce ballu je hodně bitelná. Všem doporučuju ja to zkusím asi zas večer po hodce nemuzu zdvihnout ruce.

A ještě mrkněte na stránky

www.youtube.cz

a dejte hledat powerball je tam hafo videjek a nějakej řek co v tom je mistr rozjede to na nějakejch 15800 otaček nebo tak a vypadáto ja když skrz něj prochází elektřina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud me mama dovoli tak jeste dnes obednam ten (asi) nesvitivej s pocitadlem :-) .Musim ji nejak ukecat ze to je i na posilovani a rehabi. atd.Pak budeme s klukama (i holkama?) o prestavce soutezit...Prdeeel by to byla hafooo.Drzte mi palce :twisted: :lol:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Jsem si to taky vcera v alzaci koupil. Parada. Ale byl s vadnym pocitacem, tak jsem tam rano jel a oni tu reklamaci posefily fakt rychle. Ted mam novy Powerball Pro Blue. Prijde mi ze rachti ponekud vic nez ty co jsem videl na videjich, ale to se snad casem srovna pac reklamovat zas nechci. BTW mam jiz natocenych 11364 rpm, kdo tu dava vic?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Fuf, tak po nekolika dnech mam 12031 a ted jsem rad za kazdou otacku navic protoze jak to prekroci 11000 je to uz docela maso. Jak to ten rekordman vytocil na vic jak 16tis fakt nechapu, asi dopoval.

...vsak videls to videjko..

...vypada jako kdyz si pri tom ukak do gati :lol:

Odkaz ke komentáři

Jeden by mozna nerekl, ale to toceni je fakt frustrujici. nekdy se klepu jak epileptik, prijde mi ze to tocim na hranici platnych fyzikalnich zakonu, ale pak se podivam na citac a tam je treba 11400, to me vzdycky spolehlive nastve, odhodim to no a za pet minut ho zas vytahnu z supliku a tak porad dokola, nic du to jeste jednou zkusit...

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

No pokud vis k cemu je "jojo" pak vez ze je to hodne podobny :-) Je pravda, ze na svych strankach vyrobce tvrdi o vynikajicich ucincich pri posilovani vsech svalu hornich koncetin, ale jako nekdo kdo cvici celkem aktivne muzu rict, ze az na zapesti jsou vysledky naprosto mizive, abych poradne vycerpal bicepsy ci ramena musim s kouli tocit asi 5 minut, to si radsi dam kliky... No aspon ze na to zapesti asi skutecne lepsi cvik neni. Krome toho je to celkem navykove a o tom je powerball predevsim...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu