sasán Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Zdravim mam menší problém. Na pc se mi zhruba polovina ikon jěakym způsobem nastavily jako, že se otevíraj v pdf a zbytek v zipu. Jak to vrátim do normálu ? díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 No, moc jsi toho k tvému problému nenapsal. Nebude jednodušší obnovení systému ze zálohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Sry nějak jsem zapoměl odepsat že už je to vyřešeno přesně jak píšeš :) Bylo to přítelkyně pc která mi po telefonu nebyla schopná víc říct :D Každopádně díky za odezvu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasán
Zdravim mam menší problém. Na pc se mi zhruba polovina ikon jěakym způsobem nastavily jako, že se otevíraj v pdf a zbytek v zipu. Jak to vrátim do normálu ? díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts