Lukass02 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) zdarec, kupuji hry pres store a co kdyz jednou mi dojde misto na hdd.. nakou hru vymazu... Pak si ji za cas budu chtit zahrat pujde uz stahnout zdarma ??? Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem Lukass02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2014 Taky by mě zajímalo jelikož jsem doposud jel na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LAS7 WeemaN Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Osobně Xbox One ještě nemám, ale předpokládám, že to bude stejné jako na staré generaci. Veškerý zakoupený obsah z XBL najdeš v Download History, která by mělo být pod záložkou Profile. Odkud můžeš vše stáhnout znovu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 drogbazzzz Odesláno Březen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2014 Ano, primo v sekci My games & apps vpravo vidis vse co jsi kdy koupil/nainstaloval. staci jen kliknout a tahas resp. instalujes znova, dle toho jestli mas disk nebo digital verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Březen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2014 Díky za objasnění chlapci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Zajímalo by me kdyz jeste neni oficialni uvedeni na trh xbox one a s tim i podpora cz titulku ve hre tak jaky to bude mit dopad na hrace kteri stahuji hry z UK nebo US storu na svuj hdd. Az nadejde cas oficialniho uvedeni uctu na cz tak pujdou hry ze zahranici nebo je budeme muzet na cz novem ucte znovu stahovat a hlavne znovu platit ? Vi uz nekdo overene informace o tomto prechodu uctu na cz region a s tim spjete hry na store. ? Dekuji premyslim zdali kupovat placky a delat si knihovnicku nebo mit vse v jednom hdd a neresit tak vymenu bl v mechanice. Diky za objasneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukass02
zdarec, kupuji hry pres store a co kdyz jednou mi dojde misto na hdd.. nakou hru vymazu... Pak si ji za cas budu chtit zahrat pujde uz stahnout zdarma ???
Upraveno uživatelem Lukass02Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.