mirekd Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 zkusím co nejstručněji popsat co se mi nedaří.jelikož mám hdd 500gb plný(externí) tak jsem se rozhodl že zakoupím 1tb.chci všechny hry přesunout na ten novej.hdd jsem naformátoval na fat32 ,zkušebně nakopčil 3 hry a připojil k ixku.xbox mi hdd vůbec nevidí tak jsem zkoušel znova nastavit cestu pro hry ale když zajedu do content setings tak tuto cestu tam na výběr vůbec nemám ( Usb0:/XBOX HRY se mi tam vůbec neobjevuje.nevíte proč????) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loposino Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Daj si ho sformatovat v xboxom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 neformatuj ho v xku jinak se na nej nedostanes v pc , v cem si ho formatoval budes muset pouzit nejaky program partition magic nebo tak hlavne ne ve windows a kdy hdd připojuješ zkus nejdřív připojit a potom zapni xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.