honzikus Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Zdravim, mam problem s hrami na X-box. Mam j-tag cip( nebo jak se to jmenuje) tedy pro upresneni: nahravam hry na HDD X-boxu a nemusim tedy nic vypalovat atd. Doted v pohode vsechno, jenze jsem si ted zkusil stahnout Saint Row 4 a Assasin Cread 4. Obe hry jsem klasicky rozbalil pres X-box Image Browser, nahral je na HDD konzole. Zobrazili se mi v nabice a pote jsem se dockal pri spusteni pouze chybove hlasky " Game couldn't start, try to download it again..." a neslo to spustit.. Nevite nekdo v cem by mohl byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Zkus předělat ty hry v programu Iso2god..tohle mi dělalo v Image Browser často..a jak mile jsem používal Iso2god.tak žádný problém nebyl.pokud by nepomhlo ani to.tak zkus udělat nový FSD a kdyby ne.tak je potřeba vyčistit HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.