rootan Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 V patek budu mit BF4 ale jestě nemam nakoupeno LIVE a právě mi skončilo,proto jsem se chtel zeptat zda je v krabičce s hrou kupon na 14 dni LIVE zdarma na zkoušku,nevíte někdo? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 ja sem u bf4 nemel gold ale u xbox one je v baleni na 14dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rootan Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 ja vim,u xboxu bylo 14 dni a to už vypršelo a u Forzy bylo 7 dni ,oboji je fuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomy11 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 u gamepadu je dalsie 2 dni a u ryse som mal 3 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rootan
V patek budu mit BF4 ale jestě nemam nakoupeno LIVE a právě mi skončilo,proto jsem se chtel zeptat zda je v krabičce s hrou kupon na 14 dni LIVE zdarma na zkoušku,nevíte někdo?
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.