LeoshMX Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Zdravím vás. Nemáte někdo zaručený návod jak nainstalovat GTA San Andreas z PS2 na PS3? Zkoušel jsem možnosti: .pkg - 14% se to zasekne a pak je tam corrupted data ps2 emulátor v multimanu a .iso - při načítání error 80028F17 Nevíte někdo jak na to a funkčně? Díky. Zkoušel jsem googlit, s..štvu se tu s tím už od 16:00 a nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WHERESKILL Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 funkcni je, když si GTA:SA koupíš na store :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Možná to pkg není kompatibilní s CFW 4.50. Mrkni se na ps3iso. Nebo to hrej na pc, hrál jsem to ještě na ps2 a to míření je strašný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeoshMX Odesláno Prosinec 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Já potřeboval něco na offline multiplayer pro 2 co by zvládla i moje 10ti letá sestra, a aby to nemělo víc jak 5GB (Mám Gta V..) a napadlo mě jen San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeoshMX
Zdravím vás. Nemáte někdo zaručený návod jak nainstalovat GTA San Andreas z PS2 na PS3? Zkoušel jsem možnosti:
.pkg - 14% se to zasekne a pak je tam corrupted data
ps2 emulátor v multimanu a .iso - při načítání error 80028F17
Nevíte někdo jak na to a funkčně? Díky.
Zkoušel jsem googlit, s..štvu se tu s tím už od 16:00 a nic jsem nenašel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.