Deutsch Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 8, 2014 zlepší se někdy ta zasekanost pod.laná?? :/ Citovat
tomSheek Odesláno Říjen 31, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2014 jak vypadá ovládání klávesnice/myš? zkoušel někdo ? Citovat
Čuřil Buřil Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2015 chci se zeptat dá se nějak přehodit pačky u tanku v tutorialu mi to piše že mam jezdit levou pačkou ale tank reaguje na ovladni pravou pačko na jizdu miřeni levou, zkoušel jsem i restart do puvodniho nastaveni a nic a individualni nastaveni je tragedie ve hře. někdo nějake rady napady ? Citovat
NuDiXs Odesláno Leden 14, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2015 chci se zeptat dá se nějak přehodit pačky u tanku v tutorialu mi to piše že mam jezdit levou pačkou ale tank reaguje na ovladni pravou pačko na jizdu miřeni levou, zkoušel jsem i restart do puvodniho nastaveni a nic a individualni nastaveni je tragedie ve hře. někdo nějake rady napady ? Jej tak to nevim,ja mam defaultni nastaveni opacne,tedy rizeni tanku levou packou. Bude tam nejaka chyba.Vyzkousej reinstall hry. Citovat
Čuřil Buřil Odesláno Leden 16, 2015 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2015 už sem to našel bylo to nastaveni invertem zdob kdy sem eště lital ale po te pauze sem nato zapoměl Citovat
Spatty Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2015 Nekde jsem videl nastaveni ds4 pro tanky. To defaultni ma svoje musky. Nikde ho ovsem nemuzu najit. Nevi nekdo? Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2016 Hraje tady někdo WT. U letadel mi zmizel ukazatel letu. Ten kroužek. Trochu mi to vadí a nevím kde ho zapnout. Díky za radu Citovat
sisaCZE Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2016 Nevíte někdo jestli si můžu pustit po bitvě repley ? A nevíte jak se dá schovat HUD ( uživatelské rozhraní ) ? Na PC to jde. Jezdíte někdo tanky ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.