Vladimír Barančík Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Zdravím páni, mám problém stáhl jsem si dlc do AC4 - Freedom Cry + sesson pass a bohužel, načte se mi vše vše správně nakopíruji na interní hdd, ale zrada když pustím hru, tak než naskočí hl. menu oběví se tabulka pro nový obsah je potřebná aktualizace, do této doby nebude obsah k dispozici. v Hl menu pak dlc samozrejme nejde spustit. Nejaká rada ? vyřešil někdo tento problém? Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Stáhni si TU3 přes FSD a kdyžtak unlockni dlc i pass přes XM360 TU mám staženej, ale unlock jsem nezkoušel, tobě to jede? nebo jen radíš variantu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Tak stále nic, TU staženo, xm360 provedeny unlocky, ale pořád stejný výsledek nic se nezměnilo... Další rady prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.