Vesy23 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zkoušel jsem připojit u kamaráda Dualshock 4 k PC, ovladače se načetli automaticky a ovladač běží. Boužel ve hře se chová, jako by byla prohozená tlačítka ( např. kolečko potvrzuje a křížek vrací zpět) Nevíte co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gta27 Odesláno Listopad 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Dnes jsem toto řešil a našel návod zde. http://www.game-star.cz/jak-pripojit-ps4-ovladac-k-pc/ Je to popsané podrobně a už pařím gta-čko na gamepadu na pc taurus reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hockei Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Toto funguje skvěle: http://forums.pcsx2.net/Thread-DS4-To-XInput-Wrapper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vesy23 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Díky moc! Už mi to běhá!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Funguje to u všech her nebo jen fifa a spol. San andreas na dsku si asi nezahraju co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jostrih Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Steam po prepnuti na beta a aktualizaci ma podporu DS4. Darksoul 1 na steamu pred tím nehratelne na DS4. Po prepnuti na betu uplne bez problemu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vesy23
Zkoušel jsem připojit u kamaráda Dualshock 4 k PC, ovladače se načetli automaticky a ovladač běží. Boužel ve hře se chová, jako by byla prohozená tlačítka ( např. kolečko potvrzuje a křížek vrací zpět) Nevíte co s tím?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.