Vampirus2 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Dobrý den, dostal jsem pod stromeček VITU a přijde mi zlodějna platit stejnou částku za hru, která je cenově rovna hře PS3. Prosil bych nějaký způsob stažení her do PSV. Prosím o odpoved, děkuji. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 pokud vim tak zadny neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Zadny zpusob neni...a nevim ale hry se mi tak drahe nezdaji! Ted na PSN slevili hodne dobrych her ktere jsou do 400Kc (napr. Assasin atd.) a dyztak se daji koupit hry uz pouzite a ty jsou kolikrat levnejsi o pulku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vampirus2 Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Jojo, jsou i levné, ale přehání to :(, třeba FIFA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vampirus2
Dobrý den, dostal jsem pod stromeček VITU a přijde mi zlodějna platit stejnou částku za hru, která je cenově rovna hře PS3. Prosil bych nějaký způsob stažení her do PSV. Prosím o odpoved, děkuji. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.