tomy11 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 caute mam ucet na live UK a pocul som ze na USA su lacnejsie hry da sa len v konzoli prepnut ucet na USA a nic sa nestane???diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Samecuk Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Ahoj mi stačilo jen přehodit konzoli na USA a store fungoval ale radši jsem si přehodit i účet než bude CZ.A je pravda ze to vyjde levněji za forzu jsem dal 1227kč a na Uk to vycházelo něco nad 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomy11 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 takze si to mozem prehadzovat a nic sa nestane diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomy11
caute mam ucet na live UK a pocul som ze na USA su lacnejsie hry da sa len v konzoli prepnut ucet na USA a nic sa nestane???diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.