Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nejdou mi hrat ps one classics na lcd monitoru

kuba741

Otázka

zdravim mam ps3 pripojene pomoci vga kabelu na lcd monitor a vse normalne funguje (hry,menu,ps store atp.) v display settings to mam nastavene na PAL,576P,720P a kdyz chci zacit hrat psx klasiku koupenou na ps storu,konkretne crashe bandicoota warped tak mi vyskoci na monitoru input not supported a nic,jen jde zvuk ale obraz ne,na crt to samozrejme jde,ale nechci prepojovat psko na crt jen kvuli crashovi ;) mohli byste teda prosim poradit?diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nevim no, me na lcdcku (cca z roku 2003) co jsem mel kdysi k PS3 fungovalo uplne vse (PS1, PS2 hry ze storu) a toto ani nemelo HDMI output (zapojen pres DVI/HDMI redukci) ale vypada to v podstate uplne stejne jako na full HD TV co jsem mel a co mam ted :) btw. proc to nezapnes na automatic? stejne se ti to pripoji pres to co to podporuje (kdyz nema hd tak hd nebude, logicky)

EDIT: aha sorry, prehlidl jsem se :)

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu