Raily Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 (upraveno) Zdravím, mohli bychom s kamarádem hrát přes Wifi hru, např.: Tekken 6, když má kamarád PSP a já si chci koupit PS Vita? Vím, že je to docela stupidní otázka a že to asi nepůjde, ale za zeptání nic nedám :-) V tomhle jsem docela lajk.. Předem díky.. Upraveno Prosinec 31, 2013 uživatelem Raily špatně napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rad3k98 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Nevim, kdyby sis na vitu stáhl psp verzi tak by to jít i mohlo :D Ale fatk nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Raily
Zdravím, mohli bychom s kamarádem hrát přes Wifi hru, např.: Tekken 6, když má kamarád PSP a já si chci koupit PS Vita? Vím, že je to docela stupidní otázka a že to asi nepůjde, ale za zeptání nic nedám :-) V tomhle jsem docela lajk.. Předem díky..
Upraveno uživatelem Railyšpatně napsané
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.