mmm273 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Zdravím Vás, otázka je jednoduchá, mal by niekto záujem o Walking Dead od Telltale Games v cestine pre xbox 360 ? Je to komplet v CZ s plne fungujúcou diakritikou. Idú ep. 1 až 4 ( v čase fotenia a testovania) momentalne dokončujem EP5, a potom snad rozbeham aj 400Days. Samotny preklad som nerobil... (thanks to Tomas2886, Datastor a MerlinSVK) ja som to len nakopcil do xkovej verzie Funkcne iba na RGH / Jtag. Takze otazka, je o to záujem? Pýtam sa preto lebo mam vcelku pomalý upload a upovať 3GB koli 2-3 ludom v záume nemám. Takže rozhodne hlasovanie :D Foto na navnadenie :D http://sdrv.ms/19FDcID http://sdrv.ms/1k5mImI http://sdrv.ms/1ly5Ala http://sdrv.ms/1hTfo9o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Mám zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Mám také zájem. Doporučuji nasdílet přes CZtorrent. Uvidíš, že zájem bude obrovský. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Urcite to uploadni. Najde se vice lidi, kteri si to stahnou. Ne kazdy objevi tohle vlakno, aby napsal, ze ma zajem :) Je dobre, ze se nekdo dalsi venuje prekladum na Xbox. Mas jeste nejake hry v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Cestinam ako takým sa nevenujem, no ked má nejaká hrá baví a cestina sa v nej hodí tak skúšam... Zatiaľ mám tento WD, ME3, a AC BH, Revelation a 4... Skúsim hodiť na ten cztorrent uvidím ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Taky mám samozřejmě zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Ok, uz som to vymyslel, hodim samotnu cestinu ( subory s cestinou) na cztorrent spolu s navodom ako na to (40MB miesto 3GB celej hry). Takze ked tak hladajdte tam, pripadne ak bude cas hodim link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Tak tu ju máte, navod je v readme pri spusteni instalacie, keby nebolo nieco jasne, kludne sa pytajte. CESTINA DOWNLOAD Password: console-forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Tak jsem to zkousel, ale nejak mi to nejde rozchodit..jakou verzi hry jsi pouzil...muzes to nejak blize vysvetlit? Ja vse extrahoval a vsechny slozky jsem nahral do slozky Pack edit: V podstate se mi spusti hra a vyberu v ni napriklad 2 sezonu a jakmile chci hru spustit, tak uvidim jen fatal crash... Upraveno Leden 6, 2014 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Mam GOTY verziu. Ta obsahuje po rozbaleni ISO 2 zlozky: v jednej je jeden subor, v dalsej su epizody - - alebo 5 uz neviem... kazdne jedno extrahovat cez wxPirs a spojit ( tj bude mat zlozku s default.xex a tam bude lzzoka PACK a v nej default + zlozky epizod,... -TWKD --PACK ------ default ------ WalkingDead102 ------ WalkingDead103 ------ WalkingDead104 ------ WalkingDead105 -- default.xex -- ArcadeInfo.xml Pri instalacii len vybrat zakladnu zlozku ( v priklade uvedenu ako TWKD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) Problem je ten, ze po vyextrahovani tech epizod tam je nekolik slozek a ne jen slozka s epizodou... z kazdeho souboru se mi vyextrahuje cca 5-7 slozek... Do toho se pri kazde extrakci objevi soubor spa.bin a absolutne nechapu jak to sloucit, aniz bych neco neprepsal. Kdybych rozbalil epizodu a objevila se jedna slozka a tu nakopiroval do slozky PACK, tak pohoda..ale napriklad 2 epizoda mi ukazuje tyto slozky: global,Walkingdead102,z0,z1,......z9 plus soubor spa.bin... v dalsi epizode asi 6 slozek a soubor spa.bin Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem Romix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Tak neviem, mne to ide v pohode... akú máš verziu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Je to GOTY verze...uz je to druha, kterou jsem stahnul... The.Walking.Dead.GOTY.PAL.X36-iNSOMNi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Uz viem co myslis... no rzobal jednotlive zlozky do svojich zloziek (napr EP2, EP3 atd) a potom z kazdeho skopiruj zlozku - WalkingDead102 - a podobne. Stacia len tie. subor spa.bin tam mam ten z najnovej epuizody ale ten tiez asi netreba... vravim u mna no problem Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Tak vyzkouseno i tohle a stejne nefunguje. Napise fatal crash jakmile chci spustit treba druhou epizodu... Neslo by oploadnout celou hru? Tohle je vazne asi beh na dlouhou trat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Ahoj,taky jsem zkoušel přepsat goty edici tou češtinou přesně podle postupu a taky mi to pořád nechce fungovat.Stejně jako romix prosím jestli by to nebylo možné to někam uploadnout už upravené v CZ.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitipitipa Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Fatal crash mi psal Skyrim při 3tím DLC zkus pes program 360mpGui v1.1.2.0 zjistit verzi hry a ktomu stahnout update tkery nahrajes ke hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.