Olsgha Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Zdravím mám dotaz ohledně Ps plus.Jsem v placení přes internet nebo kartu na internetu nováček a nevím jak mám postupovat v případě zaplacení Ps+.Mám zajít kvůli tomu do banky nebo jak?Prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 bud si koupis voucher, kterym si dobijes penezenku na PS store nebo to zaplatis kreditkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olsgha Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 A co je lepší?Jsem v tomhle uplně blbej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 to je pekne blba otazka, jak co je lepsi, jsou to proste zpusoby platby, bud si to koupis proste na storu a zadas tam svoji kreditku nebo si koupis na internetu voucher primo na PS+ EDIT: jedine me napada ze kdyz si to koupis z netu tak si priplatis za postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olsgha Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Aha ok děkuji.A tu kartu,ale musím mít nastavenou na platbu přes internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 jo mela by byt povolena na platby pres internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olsgha Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Ok.Děkuji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Olsgha
Zdravím mám dotaz ohledně Ps plus.Jsem v placení přes internet nebo kartu na internetu nováček a nevím jak mám postupovat v případě zaplacení Ps+.Mám zajít kvůli tomu do banky nebo jak?Prosím o pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.