kratas666 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 dobrej mam problem formatoval jsem omylem wii ted mi nejde pripojit na wifinu zadam heslo a hodi mi to nakou chybu a cisla ale na notasu faka wifina wii shop taky jde stah sem internet channel a taky bezi ale nejde mi hrat on line hlasi to ze nemam pripojone muze mi nokdo pomoc cim to muze bejt dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Nastav si správně router. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kratas666 Odesláno Leden 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 vubec netusim jak mhohl bys mi poradit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 sku si nastavit vo Wii DNS na 8.8.8.8 alebo 4.4.4.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kratas666
dobrej mam problem formatoval jsem omylem wii ted mi nejde pripojit na wifinu zadam heslo a hodi mi to nakou chybu a cisla ale na notasu faka wifina
wii shop taky jde stah sem internet channel a taky bezi ale nejde mi hrat on line hlasi to ze nemam pripojone muze mi nokdo pomoc cim to muze bejt
dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.