hynky Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj kopíroval jsem 10802 avatarů do mého xboxu slim 4gb přes ftp do mé interní paměti a v půlce kopírování se mi to zaseklo a tak si říkám jestli interní disk nemá nějakou hranici pod kterou nemůže klesnout zkoušel jsem to celkem třikrát vždy jsem smazal a pak zas kopíroval vždy stejný výsledek.Neví o tom někdo něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidelko1468628323 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Me se jednou stalo ze se mi to uplne zpomalilo nebo zasekavalo kvuli antiviru kterej blokoval presouvani vetsiho mnozstvi dat z pc pryc zkus vypnout AV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynky Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 tak to bude spis tim ze v nejakej slozce muze bejt jen urcita velikost nebo pocet souboru protoze do nejaky jiny kopirovat muzu ale jen do ty 00090000 nemuzu pise to permission 550 denied Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynky Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 no tak nevim a nevite nekdo jak odemknout props u avataru mne to tam napise introducting props ja dam continue a pak jsem zas u tech nabidek props atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.