TomasP. Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj hrajete?měl bych otazku ohledně česke repre take mate byločervene dresy?asi je to nějaky bug jelikož jsem už stahl asi 3 verze a pořad žadna změna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaresa Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Mám ten samý problém a kamarád taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaresa Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 ja mam tu hru v anglictine, slo nam o to ze pri hre za ceskou reprezentaci chybi cervene dresy jsou tam znovu bile....ne ze je hra v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Etoeto Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) sorry zle som si to prečítal :D mám dosť zabugovaný pc a ešte milón starostý tak som preskočil jedno slovíčko :D ja som sa pozeral na svojom PSP a mám tam červený /domáci/ a biely /hosťovský/ dres Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem Etoeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floipfloip Odesláno Únor 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2015 Ahoj :) Měl bych dotaz ohledně FIFY 2014 na PSP 3004, hraju karieru za RM, odehrál jsem jednu sezónu a v druhé sezóně mám hrát přátelák proti MU a když ho dohraju, zobrazí se mi statistiky, všechno proklikám, ale jakmile se má hra automaticky uložit, sekne se a PSP se vypne... Po zapnutí musím hrát zápas znovu a udělá to opět to samé, je to jen v kariéře jinak normální zápasy mohu hrát bez problému... Nestalo se někomu něco podobného ??? Vůbec nevím, čím to může být... Děkuji mnohokrát za případné odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.