Avestx Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím, nedávno jsem si koupil (použitou) PS3 konzoli kde byl PSN účet od starého majitele a vše fungovalo jak mělo, poté jsem chtěl založit vlastní účet (nebudu hrát přes cizí účet :D) takže jsem smazal jeho údaje, na PC jsem podle návodů "sestrojil" vlastní účet ale po zadání do PS3 mi vyjela vždy chyba "cannot sign in using another user's sign-in id" že se nemůžu přihlásit pomocí jiného uživatele, dneska se s tím se** celí den, a už na to nemám nerva tak zákládám tento příspěvek a doufám že mi někdo pomůže :D .. předem za pomoc děkuji .. (zkusil jsem udělat i ještě jiný účet ale pořád stejné) Citovat
valis1 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2014 (upraveno) musíš i v konzoli vytvořit nový účet, né jenom změnit údaje v tom účtu co tam máš, vytvoříš jej úplně vlevo, nahoře (create user), na ten se pak přihlásíš a v něm zadáš ty tvoje údaje vytvořené na pc video pomoc Upraveno Leden 3, 2014 uživatelem valis1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.