Avestx Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Zdravím, nedávno jsem si koupil (použitou) PS3 konzoli kde byl PSN účet od starého majitele a vše fungovalo jak mělo, poté jsem chtěl založit vlastní účet (nebudu hrát přes cizí účet :D) takže jsem smazal jeho údaje, na PC jsem podle návodů "sestrojil" vlastní účet ale po zadání do PS3 mi vyjela vždy chyba "cannot sign in using another user's sign-in id" že se nemůžu přihlásit pomocí jiného uživatele, dneska se s tím se** celí den, a už na to nemám nerva tak zákládám tento příspěvek a doufám že mi někdo pomůže :D .. předem za pomoc děkuji .. (zkusil jsem udělat i ještě jiný účet ale pořád stejné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 (upraveno) musíš i v konzoli vytvořit nový účet, né jenom změnit údaje v tom účtu co tam máš, vytvoříš jej úplně vlevo, nahoře (create user), na ten se pak přihlásíš a v něm zadáš ty tvoje údaje vytvořené na pc video pomoc Upraveno Leden 3, 2014 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.