kruta Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Ahoj, nebudu nikomu říkat bližší info, dokud není nic oficiálního, ale bohužel jsem se dostal do časového skluzu. Hodně velkého časového skluzu, proto hledám nějaké schopné a v češtině zdatné jedince, kteří by mi pomohli a ještě si něco vydělali. Co požaduji? zdatnost v češtině odeslání hotové práce text bez chyb ŽÁDNÉ KOPÍROVÁNÍ TEXTU, pouze popisky z vlastní hlavy (jinak bych si je zkopíroval sám, že?) nějaký nápad v textu a poutavost, aby se zboží lépe prodávalo Co nabízím? Podle složitosti a rozsahu produktů pro danou kategorii různé cenové ohodnocení platba ihned na účet po odvedení a zkontrolování Vaší práce možná nějaké slevy do budoucna na produkty Náplň práce: sepsání popisků pro produkty (konzole,hry,příslušenství) forma: krátký popisek (zobrazený nahoře vedle dostupnosti - měl by být co nejvíce poutavý, aby si zákaznící přečetli i delší popisek a zakoupili dané zboží), dlouhý popisek (popis hry, produktu, specifikace) pro každé příslušenství/hru/konzoli samostatný dokument ve wordu, který se bude skládat z: krátký popisek, nějaká mezera a dlouhý popisek Ohodnocení: Playstation 4 - 70Kč Xbox One -10Kč Playstation 3 - 150Kč Xbox 360 - 175Kč Playstation Vita - 75Kč Nintendo 3DS - 150Kč Nintendo Wii - 150Kč Nintendo WiiU - 150Kč Odkaz ke stažení všech sekcí pro které je potřeba udělat popisky i s příslušným souborem, kde je napsáno co a pro jakou konzoli je třeba sepsat! Odkaz ZDE -> http://uloz.to/xxNHzdPD/popisky-her-rar heslo: consoleforum Prosím všechny zájemce ať mě kontaktují sem, nebo do PM, popřípadě telefon 723 242 211 - pouze SMS, děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.