Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nebudu nikomu říkat bližší info, dokud není nic oficiálního, ale bohužel jsem se dostal do časového skluzu. Hodně velkého časového skluzu, proto hledám nějaké schopné a v češtině zdatné jedince, kteří by mi pomohli a ještě si něco vydělali.

Co požaduji?

• zdatnost v češtině
  • odeslání hotové práce
  • text bez chyb
  • ŽÁDNÉ KOPÍROVÁNÍ TEXTU, pouze popisky z vlastní hlavy (jinak bych si je zkopíroval sám, že?)
  • nějaký nápad v textu a poutavost, aby se zboží lépe prodávalo

Co nabízím?

• Podle složitosti a rozsahu produktů pro danou kategorii různé cenové ohodnocení
  • platba ihned na účet po odvedení a zkontrolování Vaší práce
  • možná nějaké slevy do budoucna na produkty

Náplň práce:

• sepsání popisků pro produkty (konzole,hry,příslušenství)
  • forma: krátký popisek (zobrazený nahoře vedle dostupnosti - měl by být co nejvíce poutavý, aby si zákaznící přečetli i delší popisek a zakoupili dané zboží), dlouhý popisek (popis hry, produktu, specifikace)
  • pro každé příslušenství/hru/konzoli samostatný dokument ve wordu, který se bude skládat z: krátký popisek, nějaká mezera a dlouhý popisek

Ohodnocení:

• Playstation 4 - 70Kč
  • Xbox One -10Kč
  • Playstation 3 - 150Kč
  • Xbox 360 - 175Kč
  • Playstation Vita - 75Kč
  • Nintendo 3DS - 150Kč
  • Nintendo Wii - 150Kč
  • Nintendo WiiU - 150Kč

Odkaz ke stažení všech sekcí pro které je potřeba udělat popisky i s příslušným souborem, kde je napsáno co a pro jakou konzoli je třeba sepsat! Odkaz ZDE -> http://uloz.to/xxNHzdPD/popisky-her-rar heslo: consoleforum

Prosím všechny zájemce ať mě kontaktují sem, nebo do PM, popřípadě telefon 723 242 211 - pouze SMS, děkuji!

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu