PadloCZ Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Zdravím,potřeboval bych vědět jestli,když koupím PS4ku US jestli tam budu moct nastavit cz jazyk a respektive jestli i ostatní věci budou ok...Díky předem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 CZ jazyk nejde ani nastavit u ofiko verze CZ :-( a ostatní věci si myslím, že to bude ok....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuldik Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 tak tak mmt není CZ jazyk nikde. krom her /AC4/ .. jak to bude do budoucna ví jen Sony.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PadloCZ Odesláno Leden 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Díky moc chlapci :-),jelikož budu nový majitel PS4ky tak jsem se zeptal a jinak jazyk pro mě stejně problém není ,ale chtěl jsem se zeptat...Bude to mé první PSko vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PadloCZ
Zdravím,potřeboval bych vědět jestli,když koupím PS4ku US jestli tam budu moct nastavit cz jazyk a respektive jestli i ostatní věci budou ok...Díky předem!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.