Deyw Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 Udelam to strucne v bodech, vsem dekuji za odpovedy a rady - xbox ucet mam nastavenej na UK, xbox je z nemecka 1) jde vam propojit xbox s aplikaci smartglass ? V x1 je povoleno,iphone ji nenajde. 2) taky se vam neukazuji na profilu hry z x1, ale vidite jen ty z 360? 3) stalo se vam ze se vam neulozil postup ve hre (me konkretne v ryse) 4) na cem mate xbox postavenej ? Je to docela macek a tv mam na zdi a xko bohuzel musi byt na zemi, nevadi mu to ?:D :( 5) clenstvi zakoupene v obchode po zadani do x1 funguje ? Citovat
0 tomashonsu Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 Musis mit smartglas aplikaci ktera je primo na Xone smartglas s x360 na one nefunguje. Ja osobne mam android a smartglas na one mi z marketu nejde stahnout kvuli tomu ze v nasem regionu jeste nevysel. Citovat
0 tomashonsu Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 http://dl.androidappsapkfree.com/downloadf-xboxonesmartglass-1386904829773-apk.html zde je odkaz na smartglass pro xbox one na android Citovat
0 tomy11 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2014 mas aj odkas na Iphon smartglass?diky Citovat
0 Deyw Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2014 https://itunes.apple.com/us/app/xbox-one-smartglass/id736179781?mt=8 tady mas na iphone. Citovat
0 tomy11 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2014 na iphon to nejde?Lebo to je US Citovat
0 Willy667 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2014 Tak co si na App Store založit US učet ? já takhe SmartGlass na iPad mám. Citovat
Otázka
Deyw
Udelam to strucne v bodech, vsem dekuji za odpovedy a rady - xbox ucet mam nastavenej na UK, xbox je z nemecka
1) jde vam propojit xbox s aplikaci smartglass ? V x1 je povoleno,iphone ji nenajde.
2) taky se vam neukazuji na profilu hry z x1, ale vidite jen ty z 360?
3) stalo se vam ze se vam neulozil postup ve hre (me konkretne v ryse)
4) na cem mate xbox postavenej ? Je to docela macek a tv mam na zdi a xko bohuzel musi byt na zemi, nevadi mu to ?:D :(
5) clenstvi zakoupene v obchode po zadani do x1 funguje ?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.