vita97 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Zdravím, mám problem a to takový, že když si na flashku nahraju ten soubor HD content 454109C600000000 (přes exiso a horizont), tak pořád to v krabici chce, abych ho nainstaloval, což bohužel nemůžu (aspoň ne na HDD) mám totiž Arcade a paměť 256 MB na disku. Na ani jednu z flashek mi to nejde. Jednu mám na uložení a updaty, na druhé (na té to mám, je GTA V) to nevadí že ta flashka není prázdná ? Píše, že to může nainstaloval jen na pevný disk. Co s tím ? Nebo si prostě nezahraju bez HDD ? Díky za pomoc Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem vita97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Nezahraješ. Kdybys trochu hledal a četl, tak bys věděl to na co se pořád dokola ptá snad už 100 lidí a to, že bez HDD si to nezahraješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbatman Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Jde to a funguje to i z flash,hrál jsem to než jsem to prošel.Kdyby jste pořádně četli,je to stejnej postup jako Battlefield 4.Teď nevím kdo to dělal,když si přečteš příspěvky tak se to dozvíš.....Je to trošku zdlouhavý na vysvětlování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.