DoktorVitek Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Pokud se do 31. ledna 2014 zaregistrujete na Miiverse, získáte download code k Super Mario Bros. Deluxe zdarma! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kankys Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 sem se registroval a kód mi jako přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 . Download codes will be sent between February 13th and February 28th 2014, to the email registered to your Nintendo Network ID – so please make sure that your email address is correct and confirmed when you take part! . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Je to urcite jen o Miiverse? Ja mel za to, ze je uz proste jen, kdyz si vytvoris Nintendo Network ID a zaregistrujes tam svoje zarizeni (3DSko v tomhle pripade). A propos, vi nekdo, jak je to s nintendo clubem? Tam je podobna akce, ze clovek dostane download kod na Super Marion 3D Land, kdyz si propoji Nintendo Network ID a Nintnendo Club. Na to ale nemuzu nikde prijit. Respektive si nejsem jisty, ze to jde v nasich zemepisnych koncinach, aniz by si clovek prepnul lokaci z CR na treba UK. Tusite nekdo, jak to udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Já jsem si myslel, že Super Mario 3D Land je jen pro ty co si zaregistrují nové 3DS XL/2DS a k tomu jednu z her co je tam v seznamu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaluroo Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 tak sem pak hoďte to QR ko XD díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Já jsem si myslel, že Super Mario 3D Land je jen pro ty co si zaregistrují nové 3DS XL/2DS a k tomu jednu z her co je tam v seznamu... Jo, to bude ono. Obe podminky jsem splnil, takze jsem ja ne zapomnel. ;) kamen urazu je to propojeni nintendo clubu s network id... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zewlakow Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Také nemůžu přijít na to propojení, v nintendo shopu nic takového není. Poradíte někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek-dsi Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 http://www.nintendo.co.uk/News/2013/December/Register-a-Nintendo-Network-ID-on-Nintendo-3DS-to-get-Super-Mario-Bros-Deluxe-for-free--843960.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 Jak to teda funguje to miiverse?? Na netu nebo v ds si musim registrovat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.