David32 Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Scháním lidi na BF hraní v partě už mě nebaví pobíhat sám po mapách hraji většinou v týdnu od 5 hodin a o víken du po domluvě jméno na origin UltiProchoCZ Upraveno Leden 17, 2014 uživatelem David32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachnicka Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Možná bych šel. Hru jsem si koupil, a ten pocit hrát to sám znám..Když člověk ví co za komunitu v BF je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Tak napis na origin popr dej svůj a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENT3R-CZ Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 přidal jsem si tě na Battlelogu... taky bych rád někdy zahrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachnicka Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Jasný tady je moje Ciza21..tak si mě pridej/dejte. a muzem zahrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Ok dnes kolem paty budu na pc tak nápisu a zahrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Taky jsem si váš přidal a rád bych někdy dal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 refreshhhhhhhhhhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) taky si vas pridam ulti nenalezen? kdyztak CHIPOZA34 Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem chipomil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 16, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Ok hrajem každy den kolem paty tak se zejtra třeba sejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 mas blbe nick originu mas tam proho a realne mas procho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 ok už jsem to opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.