sweshfresh Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Čau všichni, nemáte zkušenost s ukládáním hry Diablo 3 začal jsem hrát a autosave fungoval normálně na 16tém levelu jsem hru vypnul ale druhý den se mi otevřela hra na 12tém levelu =( !! 5hodin hraní bylo v čudu. Dneska jsem to dohnal a dostal jsem se na 23 level vrátil jsem se do tábora a ještě změnil značku/vlajku aby se objevila ikonka "autosave" a hru vypnul. Ještě jsem to zkoušel zapnout a bohužel se mi otevřela postava na levelu 16 tak nevím pokud mi nikdo neporadím tak to mažu a prdím na to, stále ještě doufám že jen stačí někde něco nahrát nebo nastavit a bude to ok. Díky za postřehy.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweshfresh Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Ještě doplním že mám xbox 360 4gb, RGH. Freestyle mám na USB a hry jedu z externího hdd. Při spouštění hry se diablo ptá kam ukládat save soubory a já zvolil "usb" kde je 503mb volného to by mělo stačit ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.