Grymaz Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Nevíte prosím někdo kde bych stáhl wbfs managera na 64-bitovou verzi? Měl jsem wbfs managera na XP kde samo fungoval a ted mám win 8 a už to chce po mně wbfs manager na 64-bitovou verzi a nevím kde tuto verzi stáhnout. DĚKUJI ZA POMOC:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stora Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 A nestačil by ti Wii backup manager? S ním jde přece formátovat do WBFS a ládovat hry taky a je i pro 64-bit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snousims Odesláno Duben 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2014 zkus tady me funguje http://wbfsmanager.codeplex.com/releases/view/26808 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidenius Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 k dnešku už jsou ke stažený na wbfs stránkách obě verze instalací.. vývojáři (pokud se dá tak říkat lidem co crackují Wii) ale nejvíce doporučují Wii backup manager (osobně jsem zkusil oba, ten wii backup mi přijde jen rychlejší, ale maličko víc ,,neintuitivní" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.