nugeta191613 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Dobry den. Potrebuju pomoct. Mam iphone 4 a nejnovejsi iOS7 a strasne se seka. Chtel bych zpet na ios 6 nebo klidne nizsi da se to? Nekde jsem cetl ze to nejde zpet. Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Musíš mít uložený SHSH iOS 6. A pokud vím dobře, tak v Cydii jsou všechny smazané. Takže bohužel nejspíš ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 8, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 Prosim poradte mi nekdo nejak to musi jit ne? :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Ujisti se, že máš nejnovější verzi IOS, zazálohuj telefon v iTunes, Uveď ho do továrního nastavení a ze zálohy obnov. Potom povypínej animace atd a mělo by to být mnohem lepší. Na IOS 6 se vrátit NEMŮŽEŠ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 (upraveno) musis mit udelanou nejakou shsh zalohu na ios 6 a pak ti to tak pude.....zkontroluj pres tinyumbrela jestli nejakou mas Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem Psychos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iPad Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ Ted jsem našel tohle, nevím jestli to funguje ale narazil jsem na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 Pokud jsi neměl nikdy jailbreak, tak cesta zpět není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Apple už jde do háje.. NeChápu, proč ios7 vychazela na 4ky když věděli, že se to bude sekat.. Možna marketingovej tah aby lidi přešli na 5ky. Áno mám 4ku, mám stejný problém. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 To bude tim asi že Apple podporuje své produkty 4 roky ... jsem zvědav jestli na stavajicich věceh jako IP4 IP4s nebo ipad mini pujde ios 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Únor 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2014 Nikdo te vsak nenuti upgradovat. Ja mam stale na 4-ce ios 5.1.1 a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 nechápu co se vám seka mam na i4 ios 7.1.2 a nikdy se mě nesekl jede jak hodinky a to mám plnej hadr her a gta sa mě taky jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Já, co jsem četl, tak na 7.1.2 se to pár lidem seká, to je taky důvod, proč svůj IP5 na to ani neaktuliazuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nugeta191613
Dobry den. Potrebuju pomoct. Mam iphone 4 a nejnovejsi iOS7 a strasne se seka. Chtel bych zpet na ios 6 nebo klidne nizsi da se to? Nekde jsem cetl ze to nejde zpet.
Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.