deff1995 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 (upraveno) Nevím si rady ,prostě připojím k tv a nic se neděje konzole jde v poho ,ale hdmi prostě nejde , zkoušel sem dva kabely a nic mám strach aby to nebyl konktor neví někdo kolik stojí oprava hdmi konektoru ? Má cenu servis nebo spíše koupit component kabel ? A nemůže vadit délka kabelu ? Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem deff1995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnthraXx1468628372 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 (upraveno) zkus všechny HDMI porty na televizi nebo vypni konzoli a pak dlouze drž tlačítko pro zapnutí dokud po 2. nepípne a měl by ses dostat do nastavení obrazu a automaticky by se ti mělo to HDMI nastavit Sent from my iPhone5 using Tapatalk Upraveno Leden 7, 2014 uživatelem AnthraXx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff1995 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Všechno jsem už zkoušel a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnthraXx1468628372 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 A jinou televizi? Jinak někde sem viděl klasickej AV cable co podporuje 720p a víš ale nevím jestli to nebyl jen fake, ale kdyby to fungovalo tak by si to mohl řešit tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff1995 Odesláno Leden 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Jinou televizi taky a asi myslíš ten komponent ten má míst 3 kolíků 5 a podporuje 1080p ,ale nevim jestli se už radši nevyplatí servi ,když ten kabel stojí 650 kč ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 mám ten samej problém a ten kabel nestojí 650,,,našel sem ho na netu za dvě kilka:)i když by chtělo nějak pořešit ten problém s hdmi páč podle mě to neni ani tv ani portem vzadu na ps3ce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.