mac101 Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Zdravim. Nerad otravuji s takto starou hrou, ale proste atmosfera ve skyrim neni to prave :) Mam takovy problem s DLC. Hra je sice najde ale neloadne. Jde o edici TES: Oblivion GOTY. Protoze hra po zapnuti ukaze pred zobrazenim Main Menu napis "Loading extra content". Kdyz je DLC umisteno spatne tento napis se ani nezobrazi. Problem je ze napis zmizi po 2 se♥♥♥♥♥ch (malo, melo by zustat tak 10 sec.) a kdyz vlezu do downloads, neni tam nacetly zadny. Zkousel jsem nekolik TU, kombinace ruzne TU, dokonce jsem rucne vkladal vsechny TU ktere jsem nasel na marketu jq360 po jednom. Zkousel jsem i hru pouze extrahovanou (ne GOD, nevim jak to nazvat), ktera fungovala, ale DLC opet nenacetla. Pokud chci zapnout DLC disk, aby mi DLC nainstaloval, nefunguje Na ruznych forech jsem se docetl ze s touto hrou podobne problemy obcas byvaji, avsak reseni jsem se nedopidil. Mate nekdo s timto zkusenost ? Diky za jakoukoli radu, zkusim vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.