Medwen Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 mam problem s psp slim.Jeste vcera mi tam jely normalne ISo a cso hry a dneska mi tam uz nejedou zadny hry.Mam CF 3.71 M33-2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 mam problem s psp slim.Jeste vcera mi tam jely normalne ISo a cso hry a dneska mi tam uz nejedou zadny hry.Mam CF 3.71 M33-2. zmáčni SELECT a koukni se co máš nastavený jako ISO MODE ... hod si tam SONY NP9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Mno mam tam SONY NP9660 a stejne mi to napise : The game could not be started ( 80020148 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Mno mam tam SONY NP9660 a stejne mi to napise : The game could not be started ( 80020148 ) musíš mít něco blbě nastavení v recocvery... najed do něho pak do configuration a napis to celý to je a není zaplý... a pak zajed do advanced-> advanced configuration a ty 2 opiš...napiš to sem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Skip Sony logo (currently: Disabled) Hide corrupt icons (currently:Enabled) Game folder homebrew (currently:3.71 kernel) Autorun program at /PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP (currently: Disabled) UMD Mode (currently:Sony NP9660 NO UMD) Fake region (currently: Disabled) Free UMD region (currently: Disabled) Hard reset on homebrew (currently: Disabled) Use VshMenu (currently:Enabled) XMB Usb Device (currently:Memory stick) Charge battery when USB cable plugged (currently: Disabled) Plain modules in UMD/ISO (currently: Disabled) Execute BOOT.BIN in UMD/ISO (currently: Disabled) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medwen Odesláno Listopad 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Tak ted uz mi karta nejde naformatovat v pc a ani primo v psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Medwen
mam problem s psp slim.Jeste vcera mi tam jely normalne ISo a cso hry a dneska mi tam uz nejedou zadny hry.Mam CF 3.71 M33-2.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts