adioflip Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Myslíte, že má dnes kupovat nový Xbox 360 nebo ho prodat jít do nextgen konzole ? Já jako majitel Xboxu 360 se ho po šesti letech nechci jen tak vzdát, ale jde mi o dostupnost nových titulů. Zajímá mne právě budoucnost 360ky. Microsoft se nechal slyšet, že v celosvětovém oběhu je cca 30 milionů konzolí a půlka z toho platí Live, o které nechce MS přijít. Logickým krokem by potom tehdy bylo nové hry vyvíjet i pro starší konzole. Nicméně veškeré ohlášené AAA tituly by měli být k mání pouze pro nové konzole. Nebo budou nové hry pro 360 vycházet dýl a budou vypadat hůř a nejen graficky, ale celkovým zpracováním, jako to bylo u některých her na PS2, když přišel PS3. Další větou do pranice je také jakou novou konzoli vybrat. Miluji závodní hry a o novém Xboxu bych přemýšlel jenom kvůli Forze 5. Když jsem ale viděl gameplay, tak musím říct že Xbox One už nechci vůbec. Chyby stejné, jako předtím. Na to aby se One prodával to měl být zřejmě důvod k rozhodnutí, ale Forza 5 je rychlokvaška oproti čtyřce. Takže já osobně půjdu do PS4 a těším se na nové Gran Turismo a hlavně na DriveClub :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 http://diit.cz/clanek/xbox-360-skonci-v-roce-2016-s-vice-nez-1000-her-na-konte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabanos Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 tak oni to určitě maj spočítaný ,)... každý vlastník X360 určitě hned po vydání nepůjde klusat do řady a koupit novou konzoli, takže lidí kteří ty hry budou kupovat pár bude. Navíc to jen tak nejde hned zrušit podporu a tím de facto ukázat prostředník zákazníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.