Tommy33 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 přidávám povedeou recenzi z xbox webu - hodnocení 9/10 četl jsem o tom že propagovali o dost lepší verzi, než se následně prodává... co je na tom pravdy??? má někdo odzkoušeno? http://xboxweb.cz/recenze/recenze-forza-motorsport-5-xbox-one/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) V Instant Replay muzete tipat fotky z vasi jizdy. Po zalogovani do http://forzamotorsport.net, staci jit to sekce Community\Galery a vidite screenshoty/videa z vlastni hry. Nasledne muzete editovat v PC. Voila ;-) Upraveno Březen 3, 2014 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 ahoj lidi mam dotaz,da se nak nastavit obtížnost aby ti počitacovy soupeři do sebe tolik v zatáčkách nebourali přijde mi to že jsou naci divni v zatáčkách do sebe bezhlavě bouraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Únor 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2014 Daji se dostat do Forzy cz titulky/text? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Březen 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Daji se dostat do Forzy cz titulky/text? Forza na Xone sice v sobě CZ má ale jelikož ješt Xone nepodporuje CZ region, tak nemuže být aktivní :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 par fotecek z projizdky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 cožeeeeeeeeee? ty kráááááááso ...to první bávo je úúplně ja fotka :O:O:O:O to je přehnaná grafika aj tak poslední , Praha moooc .... díky za toto...fakt luxus !!! klidně můžeš přidat další :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 ta bmw m1 je jeste pred tim, nez jsem ji podrobil mensimu tuningu. tedka uz je zase o level jinde. :) dam jizdu a nahodim ukazku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Čaute mam dotaz nevite někdo proč se mi na strankach forzy neukazuji vůbec videa která si ukladam? Fotky normalně se ukazuji ale videa vůbec dik za radu co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Čaute mam dotaz nevite někdo proč se mi na strankach forzy neukazuji vůbec videa která si ukladam? Fotky normalně se ukazuji ale videa vůbec dik za radu co stim videa i fotky by jsi mel mit normalne v profilu galerie: http://www.forzamotorsport.net/en-us/gallery/tofi78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Červen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2014 Fotky tam mam ale videa ne tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2014 Jinak pouzivate ty rewards? Kazdy mesic 1Mega kraditu zdarma, staci kliknout na jejich strankach https://rewards.forzamotorsport.net/en-US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 odhalena Game of the year edice Forza 5 http://www.ign.com/articles/2014/06/06/forza-5-racing-game-of-the-year-edition-revealed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 Jinak pouzivate ty rewards? Kazdy mesic 1Mega kraditu zdarma, staci kliknout na jejich strankachhttps://rewards.forzamotorsport.net/en-US o tomhle jsem nevedel, jak to funguje?? to musim neco ziskavat ve hre, aby se mi oteviraly ty rewards? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 ne jen se prihlasis na tu stranku a kliknes redeem rewards a mas 1,5M kreditu ve hre na nakup aut, diky tomu uz mam 15M kreditu postupne, jde to jednou za mesic kredity do hry dorazi nekdy hned nekdy to chvili trva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2014 me to dalo jen 600,000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 (upraveno) me to dalo jen 600,000 aha, tak nevim mozna se to zvysuje postupne kazdy mesic ale fajn si to kazdy mesic nabit no Upraveno Červen 7, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2014 I tech je dobrejch. Skoda ze jsem to nevedel pred tydnem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 aha, tak nevim mozna se to zvysuje postupne kazdy mesic ale fajn si to kazdy mesic nabit no Jaky mas Tier?? ja jsem na 4ce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2014 ja jsem Tier 6, kdyztak si me hod do friends "tofi78" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 dnesni update 2,8GB prinasi zdarma Nuerburgring ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 uz je ke stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 jj ale jede to pomalu jsem na 54% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 parada jdu na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.