xbox Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 čau,potřeboval bych přeinstalovat windows,ale mám dva disky na ssd je jenom windows a na druhém pouze hry.Budu ty hry po přeinstalaci muset znovu naistalovat?Nebude se to nejak hádat?Dík.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Vetsinu budes muset preinstalovat, kvuli chybejicim zaznamum v registrech. Pokud je mas napr. ve Steamu, tak by mely fungovat, maximalne se overi integrita dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Leden 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 (upraveno) čau,tak mám přeinstalováno na windows 8.1,ale mám problém s ovladačema k základní desce Asus Sabertooth X58 z cdčka mě to hlásí že to není kompatibilní a když jsem dal odtranit potíže,tak se mě to hodí chybu.Tak jsem si stahnul přímo ze stranek vyrobce ovladače pro windows 8.1.Jenom že tam bohužel není ovladač pro chipset:( Upraveno Leden 11, 2014 uživatelem karan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 A něco ti nefunguje? Já u starších PC, kde také na Win 8 chyběly ovladače, tak jsem je neinstaloval a žádné problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xbox
čau,potřeboval bych přeinstalovat windows,ale mám dva disky na ssd je jenom windows a na druhém pouze hry.Budu ty hry po přeinstalaci muset znovu naistalovat?Nebude se to nejak hádat?Dík.:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.