g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 Prosímvás... Chci zkusit Pandoru a když napíšu do příkazového řádku C:\mspformat G,tak mi to napíše Logical drive has more than physical drive. Cannot handle it. A to je všechno. Kartu jsem už formátoval jak v PSP,tak u přes PC (FAT32,FAT). Karta je SanDisk blue 512Mb.
0 Tommzs Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 lepsi je dat mspformat.exe do tvych dokumentu(přímo) a při spuštění příkazove radky se dostanes do "...settings/tvujnickvewindows/" a zadáš jen mspformat X a je to;) (X je pismeno tve jednotky)
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 lepsi je dat mspformat.exe do tvych dokumentu(přímo) a při spuštění příkazove radky se dostanes do "...settings/tvujnickvewindows/" a zadáš jen mspformat X a je to;) (X je pismeno tve jednotky) ano, ale to nevyresi problem... no, zkus kartu nejprve normalne zformatovat, v psp.. a zkus to na jinem PC, popr. pod administratorem.. pise to ze logicka jednotka ma vice nez fyzicka, coz je samozrejme blbost..
Otázka
g00dFeLLa´z
Prosímvás...
Chci zkusit Pandoru a když napíšu do příkazového řádku C:\mspformat G,tak mi to napíše Logical drive has more than physical drive. Cannot handle it. A to je všechno.
Kartu jsem už formátoval jak v PSP,tak u přes PC (FAT32,FAT).
Karta je SanDisk blue 512Mb.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts