banksik Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Zdravím, dnes jsem si zakoupil měsíční členství PS Plus, stáhl jsem si Uncharted 3, nainstaloval, ale hru si zahrát nemůžu, jelikož v GAME není, setkal jste se s tímhle někdo? Případně budu rád za každou radu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Leden 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Tak hra je v Game Data Utility, ale spustit nejde, soubor má normálně 12gb .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 the edge Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 stahni i multiplayer,potom by to melo jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Tak stáhl jsem MP a nešlo, stáhl a nainstaloval vše znova a pořád je hra v Game Data Utility a nejde spustit, nějaké další rady prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 jo a MP se normálně v GAME zobrazí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Heh,delaji to i jine hry?vypada to na chybu v ps store s touto hrou.Jinak nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banksik Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Mám 3 hry stažené z PS store, ale u žádné jsem se s ničím takovým nesetkal, dělá to jen Uncharted .. mám zkusit třeba napsat na podporu nebo tak? Poradí mi s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 epilepticfishCZ Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 (upraveno) To není chyba ale specialita Uncharted :D , zapni ten mp(slouží jako launcher) a pak v menu zvol sp ;) Pokud hra nebude v cz dá se to změnit v options. Upraveno Leden 10, 2014 uživatelem epilepticfishCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banksik
Zdravím,
dnes jsem si zakoupil měsíční členství PS Plus, stáhl jsem si Uncharted 3, nainstaloval, ale hru si zahrát nemůžu, jelikož v GAME není, setkal jste se s tímhle někdo? Případně budu rád za každou radu. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.