Dark Alien Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Zdravím. Mám psp 1004 fat a mám problém s umd jednotkou (koupeno s vadou) všechny motůrky fungují i leaser se posouvá, ale neumí si najít místo. jezdí sem a tam až to vzdá ... Mohu i natočit a postnout na Youtube. Leaser krom ježdění ještě ˇpřeskakuje" neboť když dojede až úplně doleva motorek jede ještě chvíli dál. Když to vzdá tak leaser zůstane zase úplně vlevo. Po vložení umd dlouho čte a poté nahlásí, že umd se nedá přečíst. Nevíte čím to může být ? *// Duplicate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 psp si flashni a UMD neres. Nebo si kup novou UMD mechaniku... Vim, ze jeste nekdy vznikaly podobne problemy pri vadne flash pameti a i to se opravovalo pres pandoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Alien Odesláno Leden 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Flashle mám na 6.60 ... z předchozí asi ... 5.xx Ale s tou pandorou : Našel jsem rozšížení vhs, ve kterém jde prostě kliknout na vytvořit pandora baterii .. jak to potom tedy zvrátím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Alien Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Zdravím :) Tak právě mi psp načetlo umd :)))))) Ale nevím jak to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Alien Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Tak už jsem to vykoumal :) Vše funguje jak má, jen jsem na umd hledal hru, když to byl film :D (ve videích) Tak super :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts