spleskin Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Hoj, když hraju resogun co_op tak mi to dole při načítání píše červeně že mám jiné připojení k netu a že spoluhráči budou mít problém s mim připojením. Nevíte co s tím? A kvůli tomu nemohu hrát s kamosem. Děkuju za odpověď. Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Nevíte teda někdo co s tím ? Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Nemáš problém s NAT?? Tohle už jsem viděl...podobný problém měli hráči při komunikaci přes PS4 Party Chat, kdy se vzájemně napojili, ale neslyšeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 No....co je NAT xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Překládání IP, ve zkratce to zajišťuje přiřazování IP adresy k zařízením v síti ;) V tom by mohl být ten údajný problém. Nevím přesně kde vzniká, popř. kvůli čemu, ale na PS3 když to někomu nešlo, tak byl postup změny NAT type na "OPEN" ;) Tady je video návod ;-) Bohužel, nikdy jsem s tím potíž neměl, a tak ti nemohu říct, za je to funkční, či ne... našel jsem ještě tuto diskuzi, která by také mohla pomoct http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131127212114AApKpC1. Určitě se tu však najde někdo, kdo ti dokáže poradit ze své vlastní zkušenosti, jen aby byl ochotný to napsat... :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.