neyo Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Dobrý den, asi jsem opravdu slepý, ale nikde třeba na amazonu nemohu najit digitalni verzi god of war ascension - přes ps store je to drahe 1000+,- Kč :/ Děkuji za odpověď S pozdravem Jelínek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 tedka tam na to byla akce asi za 550kc,mozna to nekdo koupil, tak zkus napsat ze koupis slot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Leden 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 No a ono to digitalne koupit tedy nejde nebo.. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 (upraveno) nwm na storu to je,ale drahe a na amazonu jsem to nijak nekoumal Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Na Amazonu to není ani na UK ani US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neyo Odesláno Leden 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 To je v riti takze dogitalni verzi "jen" za 1000,- :/ boha Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
neyo
Dobrý den,
asi jsem opravdu slepý, ale nikde třeba na amazonu nemohu najit digitalni verzi god of war ascension - přes ps store je to drahe 1000+,- Kč :/
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Jelínek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.