Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Doporučte hry na PS3

skrblik007

Otázka

Tenhle topic tu určitě již mnohokrát byl (fórum jsem neprocházel), ale mám trochu specifický požadavek.

Nejprve fakta: Býval jsem celkem velký pařan, ale teď už hraju hry jen sporadicky, nikdy jsem nevlastnil PS3 (ani jinou konzoli), jen párkrát jsem na něm něco hrál u kamarádů a tak podobně, ale jsem zkrátka takřka nedotčen / nepopsaný list. Teď na sklonku jeho funkčního období (nebo jak to nazvat) se mi naskytla příležitost si PS3 tak na dva měsíce půjčit. No a já bych si rád vyzkoušel a zapařil ty největší pecky, které kdy na PS3 vyšly. A díky obchodu JRC (a jeho důmyslnému systému nákup-výměna-výměna-výkup) mám možnost si půjčit větší množství nových i starších her za rozumnou cenu.

Snažil jsem se hledat na netu po různých databázích, pročítal jsem různé roční bilance, topky a recenze a vylezl mi z toho následující seznam (tučně zvýrazněné si chci zahrát určitě): Beyond: Two Souls, Heavy Rain, The Last of Us, Mass Effect 2 a 3, Call of Duty 4 (některé nebo všechny díly) a 5, Uncharted 2 a 3, GTA 5, Tomb Raider, Dead Space, Crysis 2.

Máte nějaké další tipy? Mám některou z výše uvedených vyškrtnout? Vyplatí se výše uvedené hrát i bez multiplayeru (viz níže)?

A jen takový dotaz mimo - ovlivní nějak nefukčnost online passu singleplayer (trofeje jsou mi ukradené, jde mi o to, jestli půjdou hry spustit)?

Zajímají mě:

1) Hry s dobrým příběhem (jako Beyond, Heavy Rain, TLoU).

2) Celkově poutavé a chytlavé hry (klidně s pitomým příběhem) nabité akcí / napětím / dobrodružstvím, zkrátka epickými pasážemi (jako Tomb Raider, GTA 5).

3) Jelikož hry budu mít jen krátce (jednou dohraju a vyměním / prodám) a budou to bazarové hry (čili online passy nebudou pravděpodobně funkční), chci výhradně hry s dobrým singleplayerem. Pokud je nějaká z top her založená na multiplayeru, bohužel to jde mimo mě.

Moc mě nelákají: sportovní, závodní, RPG a bojové hry

Díky za vaše tipy, rady a připomínky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak jednoznačně u mě ke koupi druhe konzole byla serie UNCHARTED (TRI DILY).

JINAK DOPORUCUJI

BATMAN ARKHAM serii

Resident evil 5,6

Far cry 3

Red dead redemption (dlc je se zombiemi -westernovka od tvurcu GTA)

LAST OF US

Crysis 2+3

Metal gear solid 4

Upraveno uživatelem kamhanz
Odkaz ke komentáři

• 0

Díky všem za tipy! Ten PS3 mi půjčuje příbuzný (který, ač ho vlastní, na něm také moc nehraje), takže snad nebude problém si výpůjčku prodloužit. :) Navíc tam jsou kromě víkendů a dlouhých zimních večerů jarňáky, takže snad zvládnu vyzkoušet vše, co bych chtěl.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu