rknebl Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2014 Čau, mám problém s AC4 - mám odehraných 6% splnil jsem misi, hra se uložila a začalo načítání nové misé. Po načtení se spustilo anim. video a po první větě se xbox vypl a nastartoval znovu do FSD. Ted když AC4 zapnu, tak hranaskočí do menu, vyberu pokračovat ve hře, začne načítání a zase se x-ko vypne. Nemáte někdo radu. Jo, verze hry EN, DVD1 rozabelno Image Broswerem a titulky překopírované na české. Děkuji za pomoc. Citovat
Jameson Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2014 Mám podobný problém, jen se mi xbox občas vypne v momentě když chci AC4 spustit.. zkoušel sem stahnout znovu ale žádná změna. Citovat
JuRaCZ Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 3, 2014 toto mi udelal i tomb raider v 70proc odehrane hry a bohuzel jsem musel zacit znovu. Smazal jsem z disku a nakopiroval znovu do xka a uz jsem to prosel cely Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.